OLDSKOOL NINETIES - BRABANTHAL

25
Sat
Nov
Vanaf 21:00
Tot 04:00 26-11-2023
OLDSKOOL NINETIES HAASRODE
NACHT VAN DE LEUVENSE DANCINGS
BRABANTHAL
Jawadde! We gingen ook eens een feestje geven voor de leut in den Deugeniet in Haasrode... Op een dikke maand uitverkocht en véél teleurgestelde party people die het niet wisten of te laat waren...
Bon, dan krijg je nu één herkansing want we gaan er gewoon een jaarlijkse traditie van maken. Eén nacht knallen zoals vroeger op de sounds van de Freak, den Butler en De Molen met natuurlijk alle deejays die toen residents waren én met special guests!
- DROPPIE VS TOMMY V (DE MOLEN)
- IVAN (DEN BUTLER)
- THIERRY (DE FREAK)
en SPECIAL GUESTS
- JAN VERVLOET (FIOCCO)
en......
FOR ONE TIME ONLY!!!!!!!!
"CISCO KID"
DAT GAAT KNALLEN DEDJU
Alle tickets op
www.tiqs.com/oldskoolbelgium
en wie niet zo lang kan wachten, 4 maart zitten we ook in HET DEPOT
met
ANDA ACKX
Een nieuwkomer in onze Club of Legends, muzikale veelvraat en always in for a party. Anda vond je vooral behind the decks in iconische zaken als Café Manger en Hungaria maar toch vooral van de al even legendarische Zsa Zsa Lafete feestjes. Anda haar set is ONE BIG MASHUP en that’s how we like it!
PAT PANIC
Mister Samambaia en Mister Manhattan, daar zeggen we alles mee. Als je deze 2 dancings op je CV hebt staan weet je dat de eighties niet veraf zullen zijn in zijn set! Pat start de avond SO DON’T BE LATE want deze wil je niet missen!
BOBBY EWING
Wie Bobby zegt, zegt Discobar Galaxie, deze feestburgemeester knalt in zijn vrije tijd hippe soundtracks in mekaar, doorspit de Belpop op zoek naar cool stories en is dus de ideale Leader of the Pack voor een nachtje schaamteloos verloren vinyl boven te halen!
RAOUL
Tja, what can we say? Raoul is 100% LEUVEN, hyper relax en bescheiden maar let’s be honest this is a big boy. Hij reisde de wereld rond met Swirl People en zette met Food en Silo Leuven op de Dance kaart, all credits to RAOUL!

CONTACT SUPPORT

Zaal Lux, Dendermondsesteenweg 140, Belgium