OLDSKOOL SAMAMBAIA - THE LAST PARTY

22
Sat
Jun
Vanaf 21:00
Tot 04:00 23-06-2024

OLDSKOOL SAMAMBAIA
THE LAST PARTY
22.06.2024
1983 - 2024

Yes! u leest het goed, we hebben nog maar net een reunie gedaan en daar zijn we al terug met deze keer weliswaar een LAATSTE party!

Het verhaal in het kort, na ons feest kregen we een telefoontje van één van de uitbaters Rikkie Evers die ons vroeg om toch nog alstublieft één laatste keer alles te geven en wel de 22ste juni.  
Eén week later moet de zaak namelijk ontruimd worden en in juli komt ze te huur te staan.  Rikkie, zijn broer en Peter nemen na 40 jaar afscheid van de zaak en willen een laatste afscheid in stijl dus konden we geen neen zeggen!

We hopen ook door al onze promo dat de Samambaia in the picture komt van de juiste ondernemer die de Sam kan laten blijven voortbestaan als een club, wij staan alvast klaar om op regelmatige basis er feesten te geven!

Dus komaan Leuven, trommel uw vrienden en vriendinnen op en laten we er nog één keer een geweldige lap op geven! Het is die avond ook voetbal, om 21 speelt Belgie tegen Roemenie en we geven de match ook uit in het zaaltje boven de Sam!

Beperkt Aantal Tickets zoals steeds via www.oldskoolbelgium.be

CONTACT SUPPORT

Zaal Lux, Dendermondsesteenweg 140, Belgium

Laat je mail achter om als eerste toegang te krijgen tot Early Bird Tickets en Aanbiedingen
Subscribe